Divan, locul unde regasesti o parte din Turcia

Restaurantul Divan ii invita pe oaspeti sa se lase purtati intr-o calatorie culinara plina de preparate delicioase, retete autentice si arome aduse direct din inima Turciei. Meniurile traditionale reinterpretate sunt elementul distinctiv al restaurantului Divan.

Timp de aproape un deceniu, Divan Brands a adus impreuna oamenii la un mic dejun, la un pranz sau la o cina, in restaurantele sale.

Odata cu venirea primaverii si deschiderea terasei Divan pe Barbu Vacarescu 241A, meniul restaurantului a primit si el un suflu primavaratic. Pe langa preparatele deja consecrate precum Adana Kebap, Iskender sau Testi Kebap, bucatarii au adaugat cateva preparate interesante si au incercat sa aduca cate o bucata din fiecare regiune a Turciei in meniul de la Divan.

Miercuri, 29 Mai, a fost lansat meniul de primavara-vara 2018 la Divan, cu o infatisare si un design interesant ce pune accent pe imaginile preparatelor.

Acum puteti gasi preparate din sud-estul Turciei precum Içli Köftece provine din Orientul Mijlociu; Ali Nazik preparat ce isi are originile in orasulGaziantep din vestul Turciei; sau Divan Sarma (Adana Sarma) care este clasicul Adana Kebap infasurat in lipie si servit cu sos delicios de iaurt, provenind din Adana in sudul Turciei. De asemenea, pentru adeptii brunch-urilor, meniul de mic dejun traditional turcesc a fost imbogatit cu Sultan Kahvalti(Mic dejun al Sultanului) care pe langa clasicele omlete, este servit cu o salata, un platou de mezeluri si branzeturi turcesti, placintele cu branza si fructe uscate.

Iar meniul de Narghileail puteti gasi separat, cu mult mai multe combinatii de arome special create pentru voi precum fructe, cappucino, frisca sau menta, pentru o experienta autentica de neuitat!

 

www.thedivan.ro

Bd Barbu Vacarescu 241A

Tel: 031 640 4450

 

 

Related Posts

No Comments

Leave a Reply