DISCUL DE AUR | DAMIAN & BROTHERS

Universal Music Romania acorda Discul de Aur lui Damian & Brothers pentru vanzarile albumului “Gypsy Rock (Change Or Die)”
Joi, 23 martie, casa de discuri Universal Music Romania a acordat Discul de Aur lui Damian Draghici & Brothers pentru albumul aniversar “Gypsy Rock (Change Or Die)”, material discografic cu peste 20 de colaborari, printre care mentionam artisti ca Smiley, Delia, Loredana, Dan Bittman, Alina Eremia, Lora.

Albumul “Gypsy Rock (Change Or Die)” contine 16 piese, printre care primul single extras “In statie la Lizeanu (Domnisoara, domnisoara)”, featuring Smiley, piesa care depaseste 15 milioane de vizualizari pe YouTube si se afla in TOP 10 difuzari pe radio si TV. Prin acest material discografic, Damian & Brothers introduce, printre instrumentele traditionale lautaresti, elemente de rock, ritmuri dubstep, reggae sau gypsy blues. Productia muzicala s-a realizat in studiourile HaHaHa Production. 
 
Discul de Aur este inmanat proiectul Damian & Brothers cu mai putin de o saptamana inaintea mega-concertului “Gypsy Rock (Change Or Die)”, care va avea loc pe 31 martie, ora 20:00, la Sala Palatului. Show-ul aniversar de 10 ani inseamna o productie senzationala, cu zeci de invitati speciali, costume si coregrafii inedite, un regal de muzica live si interpretari inedite. Biletele au fost puse in vanzare pe Eventim.ro
 
Albumul a fost creat, produs și coordonat de catre Damian Draghici. Producătorii generali ai albumului sunt Universal Music Romania si Gypsy Productions Romania, iar producatorii executivi ai albumului sunt Damian Draghici si HaHaHa Production. Albumul este disponibil in format fizic si digital, in toate magazinele de specialitate si pe toate platformele de streaming si download.

Trupa Damian & Brothers a luat fiinta acum zece ani, in decembrie 2006, la initiativa artistului Damian Draghici, reintors la radacinile sale din Romania dupa 20 de ani petrecuti in Grecia si SUA si dups o cariera internationala in lumea muzicii pop si jazz. De la infiintare si pana in prezent, Damian & Brothers a sustinut peste 600 de concerte in Romania si in strainatate.

Related Posts

No Comments

Leave a Reply