DIMINEATA | CAFEA | ZAPADA

Ce poate fi mai delicios si relaxant decat o cafea fierbinte cu aroma de scortisoara intr-o dimineata friguroasa?

Am facut o mica vizita la The Coffee Shop Company pentru o intalnire, dar cum “intalnirea” a intarziat, am savurat un Cinnamon Latte fierbinte si am urmarit fulgii de zapada ce se asezau pe geam si se topeau incet…

Prezenta pe piata locala de 1 an, The Coffeeshop Company intampina luna februarie cu un meniu imbunatatit, cu preparate savuroase, supe si burgeri, pentru a oferi clientilor posibilitatea de a savura un pranz delicios in timp ce se bucura de cafeaua preferata! Daca intalnirea mea s-a prelungit pana aproape de pranz, am decis sa incerc una din noile preparate din meniu. Cum era frig afara, am comandat preferata mea, supa crema de ciuperci cu crutoane. Un gust delicios, bogat care m-a incalzit instant!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Coffee Shop Company mizeaza pe o experienta perfecta si unica a cafelei, intr-o atmosfera confortabila si relaxata, o reinterpretare a traditionalei “Vienna coffee house” ce intanleste moderna “coffee to go”, atat de actuala in lumea noastra agitata. Este locul perfect in care poti nu doar sa savurezi cea mai buna cafea din Bucuresti, ci sa te bucuri deplin de viata, intr-o atmosfera ce aminteste de farmecul vienez. Compania foloseste exclusiv boabe de cafea Arabica premium, cultivate in zone muntoase. Din miile de varietati Arabica, au fost selectat 20 cu o singura origine, avand coduri genetice compatibile, deci care se completeaza una pe cealalta. In doze mici si prin atributele genetice, sunt ideale pentru o prajire comuna, blanda, in cuptoare clasice, pentru a oferi o explozie de arome. Coffee Shop Company este o afacere austriaca de familie, parte a Grupului de Companii Scharf, fiind prezenta in 23 de tari din lume, cu peste 300 de cafenele.

Mai multe pe Facebook: www.facebook.com/CoffeeshopCompanyBucharest

Instagram: www.instagram.com/coffeeshop_company_bucharest/

Adresa: Putul Lui Zamfir Nr.2, Bucuresti, Romania

Program: 07:30 – 23:00

Related Posts

No Comments

Leave a Reply