Descopera noua poveste culinara al unui oras BOEM

Calatoria gastronomica din 26 Iulie a marcat deschiderea oficiala a restaurantului #boem, un loc unde vei gasi mancare gatita cu multa pasiune, cu gust traditional pentru cei gurmanzi. Evenimentul de deschidere a fost marcat de un show de Live Cooking. Echipa de bucatari au delectat invitatii cu un show culinar incendiar afumand coaste prin tehnica smoking gun, experienta ce a fost completata de o degustare de vinuri alaturi de Cramele Ciumbrud si Crama Ratesti.

Chef Laszlo Szabolcs, este cel care conduce echipa de bucatari #boem, un chef ce surprinde papilele gustative de fiecare data cand are ocazia.

Daca le treci pragul, vei afla ca Boem aduce in fiecare zi o noua idee culinara la viata. In fiecare zi poti gasi un preparat exclusiv si special creat de Chef laszlo Szabolcs cunoscut sub denumirea NEBUNIA CULINARA A ZILEI pe care o poti vota ulterior si prin votul tau, preparatul respectiv isi va putea gasi drumul in meniul permanent boem.

CHEF LASZLO SZABOLCS: A inceput ca livrator de pizza, iar dupa o vreme a intrat in bucatarie, unde mesterea zi-lumina. În timpul liber, mergea la restaurantele din oras, comandand de fiecare data cel mai neobisnuit preparat din meniu. In loc de friptura si cartofi prajiti, incerca rata cu portocale si, in timp, alegerile lui curajoase au atras atentia si astfel s-a angajat ca ajutor de bucatar. A avansat spectaculos: in doi ani, a ajuns chef si a participat la un concurs de bucatari. Jobul a devenit pasiune, iar arta si-a schimbat forma. A trecut de la artele clasice la a crea arta in farfurie si a delecta trei simturi: mirosul, gustul si vazul.

Lansarea restaurantului Boem a fost facuta posibila cu ajutorul echipei Horeca Consulting Event. HCE sunt o echipa de consultanta si servicii horeca cu experienta de peste 3 ani in domeniu care au pus bazele conceptului boem, din dorinta de a putea oferi o experienta completa de la A la Z celor ce isi doresc un eveniment reusit. Conceptul boem iti ofera o experienta completa, un loc unde gasesti poti gasi tot cea ce ai nevoie: Restaurant, Sali de Evenimente Indoor & Outdoor, Terasa Acoperita, chiar si un loc de Joaca special amenajata pentru Copii.

BOEM EVENTS iti ofera  2 saloane de evenimete ce pot gazdui intre 60 si 250 de oaspeti, cu parcare proprie de 30 locuri. Daca planuiesti un eveniment important, la #boem vei gasi meniuri si servicii flexibile si oferte de pret personalizate. Meniurile pentru evenimente incep de la 48 euro/pers si pot varia in functie de buget sau preferintele culinare.

Ii puteti gasi aici:

Aleea Zavideni, nr 1A (Intrare pe Str Liviu Rebreanu)

Tel: 0735 047 863

email: [email protected]

Facebook: www.facebook.com/boemrestaurantevents

Instagram.com/boem_foodmoodmore

 

 

 

 

 

 

Related Posts

No Comments

Leave a Reply