DACIA 24 | THE BRANDS YOU ADORE

Designerii romani au o noua casa, un concept store dedicat stilului urban

In data de 17 februarie, s-a deschis oficial cel mai nou concept store, Dacia 24. Un eveniment ce a beneficiat de prezenta a zeci de invitati din lumea mondena, bloggeri si jurnalisti de fashion, pasionati de moda si de shopping alternativ.

Intr-o epoca a vitezei, cand timpul este mai pretios decat oricant, Dacia24 ofera o alternativa placuta, personalizata pentru look-ul fiecarei femei. Magazinul multibrand aflat in Piata Romana gazduieste designeri romani din noua generatie, cu o viziune fresh asupra stilului personal. Conceptul pleaca de la ideea ca vestimentatia este esentiala atat pentru felul in care ne percep cei din jur, cat si pentru increderea in sine. De aceea, designerii prezenti in showroomul de la Piata Romana sunt din categoria affordable, fara ca acest lucru sa insemne ca fac rabat de la calitate sau creativitate.

Astfel, intr-un spatiu intim, retras, in care nu te vei inghesui la cabinele de proba si nicio vanzatoare nu te va zori sa iei o decizie, vei regasi piese vestimentare in editie limitata sau chiar piese unicat semnate de designeri romani si produse exclusive in Romania. Dacia24 promoveaza astfel un concept diferit pe piata de fashion autohtona, o alternativa la produsele de serie, si care au ca particularitate faptul ca pot fi usor combinate si alcatui astfel colectii de capsula, esentiale in garderoba oricarei femei.

Designerii pe care ii gasiti acum la Dacia 24:

Creaţie vestimentara: Maison Ilia, Oana Nuţu, Larisa Dragna, Muna, Aranjat by Anne, Whiskers&Tales, AteliereM, Maison ChouChou, Moenra, Komodo

Genti, agende din piele: Lyria – povestea ta pictată, Desirette

Pantofi din piele: Ancolette

Bijuterii: BonBons by Monica Rădulescu, LouBijou

Design de obiect, grafica: MakeUp Şevalet, Alice Teca, Choofi

Parteneri ai evenimentului de lansare: Keune, Atelierele ILBAH, Marana, MOOD Events, Sloop

 

Related Posts

No Comments

Leave a Reply