Cum am slabit 17 Kg?

Pentru mine miscarea este extrem de importanta, motiv pentru care am decis sa impartasesc cu voi experientele mele persoanele. Din motive medicale, dupa varsta de 18 ani, am luat mai multe kg in plus. In mai 2015, atunci cand l-am cunoscut pe Alexander Florescu, fondatorul conceptului FUTURA GYM, m-am apucat serios de sala. Cele 17 kg pe care le aveam, in plus, imi dadeau de furca. Am reusit  sa “scap” de ele in decurs de 6 luni, iar de atunci pot spune ca sunt o fericita pentru ca ma mentin la acelasi numar de kilograme. Dar? Exista un dar, merg de 3 ori pe saptamana la sala, ceea ce m-a facut sa ajung de la antrenamente de 50 de minute pana la 120 de minute, ce sa mai, am ajuns la stadiul de avansat 🙂
Daca va intrebati cum am “dat jos” cele 17 kg. Ei bine, raspunsul este unul foarte simplu: sport si alimentatie echilibrata. Spun echilibrata pentru ca programul meu destul de agitat nu-mi permite sa mananc la ore fixe sau sa tin un regim alimentar drastic. Toate aceste schimbari m-au ajutat atat din punct de vedere fizic cat si psihic. “Daca iti doresti o schimbare cat mai rapida si eficienta a stilului de viata, a tonusului si a modului in care arati, antrenamentul personal, one-to-one, este raspunsul. Alaturi de un antrenor personal iti vei maximiza timpul petrecut la sala si vei beneficia de antrenamente individualizate, programe de nutritie, monitorizare constanta si adaptarea intregului program la intensitatea optima incat sa obtii rezultatele dorite. Nu in ultimul timp, antrenorul are un rol extrem de important in a-ti mentine motivatia si increderea ca vei reusi.” spune Antrenorul Alexander Florescu.
Mai mult decat atat, sportul chiar a devenit ”parte din mine”, aleg sa particip la toate cantonamentele organizate de echipa Futura Gym.
Aceste experiente sportive te vor ajuta sa-ti schimbi perceptia despre sport si sa adopti un stil de viata cat mai sanatos. De asemenea, sunt destinate persoanelor care-si doresc o adevarata provocare sportiva nu numai in sala de fitness, ci si in afara ei, care vor sa-si perfectioneze antrenamentul si sa invete trucurile unui stil de viata sanatos intr-un mediu diferit. Cantonamentele #FuturaGym au ajuns deja la a 9-a editie, am avut parte de experiente unice la mare cat si la munte.
Ce se petrece intr-un astfel de cantonament? 
Petreci un weekend sau mai bine spus 3-4 zile in natura, alaturi de echipa de antrenori, cu antrenamente zilnice tematice precum fotbal, tenis, inot, hiking etc. Dar ai parte si de sesiuni de psihologie si nutritie, elementare pentru o persoana care isi doreste sa aiba parte de o viata sanatoasa si echilibrata. Plus multe alte activitati de grup, jocuri, schimb de experiente si surprize din partea echipei Futura Gym.
Eu am gasit la Futura Gym o atmosfera energica, o echipa de profesionisti care iti cunosc nevoile si te motiveaza pentru a-ti indeplini obiectivele.
Ii puteti gasi in cele 3 sedii din Bucuresti:
Str Rodiei, Nr 29, Sector 2
Str Pipera-Tunari, Nr 49 A
Futura Gym Militari (opening soon)
Str Apusului, nr 94A

Related Posts

No Comments

Leave a Reply