Crama LILIAC lanseaza primul vin spumant, Sparkling by LILIAC

Crama LILIAC lanseaza o noua eticheta, primul vin spumant din portofoliul sau  – Sparkling by Liliac. Vinul este produs prin metoda traditionala (methode champagnaise), in cupaj de Feteasca Albasi Chardonnay, fiind astfel o alegere excelenta pentru sezonul de vara. Productia vinului Sparkling se face dupa ce acesta este tinut pe drojdie timp de 30 de luni.

Sparkling by LILIAC face parte din gama Private Sélection, o editie limitata ce cuprinde cele mai bune vinuri din podgoriile alese, prelucrate cu grija, manual, de catre personal calificat si care ajung pe mesele celor mai sofisticate restaurante sau in vinoteci rafinate.

Un spumant indraznet, elegant si echilibrat, Sparkling by LILIAC are o culoare galben-pai si ne intampina cu arome florale, miere si tarta proaspata de lamaie, gustul intens de citrice fiind perfect completat de prospetimea notelor de mar.

Din luna iulie, noul spumant este disponibil in magazinele de specialitate, cat si in restaurantele din Bucuresti si din tara. Vinul se gaseste in doua marimi de sticla, 0.75 l respectiv 1.5 l, la preturile 75 RON, respectiv 150 RON.

 

 

Related Posts

No Comments

Leave a Reply