Consumul legumelor congelate plin de beneficii

Le-am testat si mi-au placut atat de mult incat le cumpar in continuare 🙂  Pana acum va pot spune ca am gatit: carne de manzat cu cartofi si legume ARDO Bio la cuptor. Dupa sarbatori, organismul nostru are nevoie de legume, de o alimentatie sanatoasa. Asa ca m-am gandit ca ar fi bine sa va prezint noua gama de produse congelate de la ARDO.

 

Toate produsele ARDO Bio sunt certificate si respecta normele ecologice internationale.  In prezent, ARDO este una cele mai mari companii producatoare de fructe si legume congelate din Europa, inregistrand vanzari de aproximativ 868 de milioane de euro si furnizand in fiecare an peste 600.000 de tone de fructe si legume congelate. Grupul detine 21 unitati de productie si ambalare in lume si are birouri de vanzari in majoritatea tarilor europene.

Gama de legume ARDO Bio poate fi gasita pe piata din Romania in mai multe sortimente: Mazare bio, Fasole verde bio intreaga, Broccoli bio, Spanac bio,  Amestec de legume pentru wok bio , Amestec legume de vară bio, Amestec de legume pentru supa bio.

Am aflat despre ARDO ca sunt belgieni la origine si le place sa detina controlul absolut asupra calitatii produselor inca de la stadiul de seminte, fiind printre putinele produse congelate, care au certificat bio.

Una peste alta, pe mine m-au convins si le achizitionez in continuare. Voi le-ati incercat pana acum?

Related Posts

No Comments

Leave a Reply