Conceptul Human – Fitness la un alt nivel

Clinica de Fitness HUMAN este locul unde poti face sport ca un profesionist avand pe post de antrenor o echipa de profesionisti formata din: Antrenor Personal, Preparator Fizic, Tehnician Nutritionist si Kinetoterapeut.

Echipa HUMAN se bazeaza pe comunicare, lucrand tot timpul impreuna si la fel va comunica inclusiv cu doctorii sau terapeutii cu care ai lucrat pana in momentul in care ne vei trece pragul. Ne dorim sa ne ocupam mai mult de profilaxie decat de recuperare. Cand vei alege sa lucrezi cu echipa HUMAN, vei simti diferenta majora intre a preveni si a vindeca.

“In industria fitnesului, veriga slaba este dezechilibrul dintre  sanatate si miscare. Conceptul nostru pleaca de la introducerea kinetoterapiei in fitness si in felul acesta ne asiguram ca vom aplica un program complet in functie de necesitatile dar si dorintele fiecaruia.” (Cristi Strava – Preparator Fizic)

“Datoria noastra este de a aduce calitate in viata oamenilor, de aceea ne sustinem membrii din toate punctele de vedere. Vrem sa dezvoltam un stil de viata sanatos, dar care sa fie sustenabil, unde miscarea este principala sursa de energie, dar nu numai!” (Nicky Matei – Antrenor Personal)

In cadrul HUMAN vei avea parte de un mediu intim, in care vei urma un program de antrenament supravegheat si personalizat, indiferent de obiectivul tau: reducere tesut adipos, tonifiere, kickboxing, ameliorarea unor deficiente etc.

„Reconnect With The Human Inside” – este sloganul nostru deoarece ne-am propus sa educam oamenii in a se pune pe primul loc in viata lor, sa ii reconectam cu ei insisi, spre deosebire de ultimul loc cum se intampla in general. HUMAN Fitness Clinique garanteaza o viata mai calitativa indiferent de forma sportiva actuala; lucram atat cu sportivi de performanta cat si cu persoane care nu au intrat niciodata intr-o sala de sport, desi au inclusiv probleme de sanatate.

 

Related Posts

No Comments

Leave a Reply