Conceptul Brunch Deluxe revine in toamana aceasta la Sheraton Bucharest Hotel

Sezonul belsugului si al celor mai frumoase culori marcheaza debutul unei noi editii, mult asteptate, a deja cunoscutului Brunch Deluxe, lansat anul trecut de Sheraton Bucharest Hotel si devenit un reper culinar pentru toti iubitorii de Brunch.

Chef Ashlie Dias, alaturi de echipa sa, a conceput un meniu complex cu influente din bacataria internationala, bucataria asiatica si, ca un element nou anul acesta, a integrat in colectia de retete și preparate specifice bucatariei romanesti.

In fiecare duminica, restaurantele Avalon, respectiv Benihana vor fi pregatite sa gazduiasca peste 150 de  gurmanzi, pe care îi vor rasfata cu o varietate de preparate pentru toate gusturile, servicii de tinuta si muzica live.

Principala atractie a editiei de debut va fi reprezentata de un ton spectaculos, de 40 kg, pe care Chef Ashlie Dias il va prepara cu indemanare si il va servi oaspetilor intr-o maniera deosebita.

Un alt element unicat al conceptului de Brunch Deluxe il reprezinta show-ul culinar de gatit live la teppanyaki, pe care bucatarii Benihana il prezinta cu maiestrie.

De curand, restaurantul Benihana a relansat noul meniu ce aduce o explozie de gusturi, culori, arome unice, sub forma unor specialitati exotice japoneze ce vor putea fi degustate de asemenea la Brunch.

Brunch-ul Sheraton, pentru toata familia 

Pe langa multitudinea de preparate rafinate, echipa Sheraton a pregatit si alte surprize care fac din conceptul Brunch Deluxe o experienta completa, potrivita pentru toti membrii familiei. Copiii se pot bucura de coltul dulce creat de Centro Cakes si de spatiul de joaca, in timp ce parintii vor fi invitati la degustări de vin asociate cu branzeturi fine, sub indrumarea somelierul Sheraton.

Dupa o masa copioasa, intreaga familie se poate relaxa la noua facilitate a hotelului, SkyView Pool & Spa care se gaseste la etajul doi al hotelului si unde oaspetii se pot bucura de piscina si de de momente de odihna pe sezlongurile confortabile puse la dipozitie.

 

Related Posts

No Comments

Leave a Reply