Colectia ,,# REZIST(in) Romania 100” by Florin Dobre

Artistul si designerul Florin Dobre, isi prezinta la Bucuresti, noua colectie A/W 2018 ready to wear, denumita ,,# REZIST(in) Romania 100’’ miercuri 28 martie 2018, orele 19:30, la TOT- Splaiul Unirii 160, Bucuresti.

Colecția a aparut pe site-urile marilor reviste VOGUE si GQ, editia britanica!

Colectia ,,# REZIST(in) Romania 100” se doreste un indemn la unitatea romanilor in anul centenar, a romanului infipt in pamantul si traditia stramoseasca milenara de la dobandirea luminii sfinte adusa de Sf. Apostol Andrei care se regaseste in decorul colectiei alaturi de Mihai Viteazul, primul unificator al pamanturilor tuturor romanilor!

Este un indemn la adevar, bunatate si frumos, la puritatea, inocenta prin bun simt deoarece, odata pierdute nu se mai pot intoarce.

Materialele folosite difera in functie de starea interioara a purtatorului. Clientul nostru va alege mereu materialele naturale, dornic de a proteja propriul corp si natura. Personajele emancipate, adaptate modernului se exprima prin liniile fundamentale, purtand starea interioara pe tesatura prin printuri care atrag toata atentia asupra simplitatii lor.

Constructia tiparelor este una clasica, iar folosirea materialelor este bine aleasa pentru compozitia colectiei.

 

Related Posts

No Comments

Leave a Reply