Coffee District | a new location in the heart of Bucharest Business District

Saptamana trecuta am primit invitatia de a participa la deschiderea unei noi cafenele in Bucuresti – Coffee District, situata intr-un cadru elegant, la parterul noului centru Hermes Business Campus, Str Dimitrie Pompeiu 5-7.

Povestea locatiei este unica, intima si alege sa-si intampine clientii cu simplitate, eleganta si caldura. Coffee District este un nou concept de cafenea aparut recent pe piata locala, unde clientii pot sa experimenteze cele mai originale gusturi si arome, servicii impecabile si o atmosfera relaxanta in mijlocul “business district”-ului bucurestean.

La deschiderea Coffee District, Mihai Morar a fost barista pentru o zi, si ne-a incantat papilele gustative cu ultimele „tendinte” din industria cafelei. Eu am decis sa beau vesnicul meu favorit un Cappucino dublu delicios! Printre cei care au dat curs invitatiei s-au numarat: Diana Munteanu, Dorin Mateut, Raluca Dumitru, Alexandra Mateut, Razvan Botezatu, Marian Vasilescu si Natalia Mateut.

Despre cafea s-au scris si inca se vor mai scrie zeci de pagini. De- a lungul anilor, istoria cafelei s-a imprimat pe papilele noastre gustative, dar si in suflete. Tocmai din aceste motive, noua locatie Coffee District te asteapta sa-i treci pragul si sa incerci gustul original al cafelei.original de cafea.

Related Posts

No Comments

Leave a Reply