Coffee 2 Go a lansat “Power 2Go”

Aseara, 25 iunie 2018, a avut loc evenimentul de lansare a produsului“Power 2 Go” la STAY by Coffee2 Go.

Ideea de a prepara suplimentele nutritive sub forma unui frappe apartine a lui Mircea Radulescu, co-fondator al Coffee 2 Go Romania, a carui transformare fizica, prin sport si dieta, a necesitat un aport proteic suplimentar.

Power2Go este primul frappe din Romania, preparat pe baza de proteina concentrata. Bautura este realizata cu ingrediente premium furnizate de producatorul de suplimente nutritive “Dorian Yates Nutrition”.

Produsele DY Nutrition Global sunt concepute folosind cele mai avansate cercetări științifice și sunt fabricate folosind tehnologii de ultimă generaţie. Serviciile precise, eficiente și inovative corespund standardelor ridicate de performanță ale clienților atleți cu rezultate excepționale.

Aceasta bautura este un produs exceptional, oferind aportul nutritiv necesar oricarui sportiv, preparat sub forma unei bauturi de cafenea.

Inca de la primele teste, Power2Go a cucerit toti consumatorii, obtinand astfel aprecierea si recomandarea atat a unor sportivi de performanta consacrati, cat si a unor doctori specializati in domeniul nutritiei.

„Sunt incantat de ideea ca cineva iti poate oferi de-a gata un preparat care sa fie si “proteina” si cafea. Ce e special, nutritional vorbind, la acest frappé e ca aportul de 28 de grame de proteine “costa” doar putin peste 200 de kilocalorii. Il vad drept o foarte versatila gustare, atat prin versiunile cu cafeina sau decofeinizate cat, mai ales, prin diversitatea situatiilor in care se potriveste, de la alimentatia uzuala la programele de nutritie pentru suprapondere si pentru sportivi.”– Dr. Adrian Copcea, director al Centrului Medical Integrat ASTECO – Cluj Napoca.

De ce sa alegi Power 2GO?

Este recomandat atat sportivilor ce urmaresc performata fizica, cat si celor care au un stil de viata activ, impletind armonios sportul cu o dieta echilibrata.

Este un supliment nutritiv inovator prin metoda de preparare si servire sub forma unui produs de cafenea.

Necesar dar nu suficient, un frappe a carui valori nutritive vin in sprijinul oricarui consumator ce doreste un stil de viata sanatos”

 

Related Posts

No Comments

Leave a Reply