Celebritatile care vor deveni mame in 2018

Mai multe persoane publice vor deveni mame in anul 2018. Multe dintre ele sunt la prima sarcina si asteapta cu mare nerabdare sa-si tina puiutii in brate si sa simta pentru prima data emotiile unei nasteri.

Kim si Khloé Kardashian, Kylie Jenner, Jessica Alba, sau ducesa de Cambridge, Kate Middleton, sunt cateva din figurile publice care asteapta ca barza sa le calce pragul in 2018, potrivit revistei People.

 

Laura Cosoi, insarcinata cu primul sau copil

Laura Cosoi si sotul ei Cosmin Curticapean, au confirmat zvonurile care circulau in ultima vreme: asteapta venirea pe lume a primului lor copil.

„Asteptam o fetita in viata noastra!  Am ales sa va impartasim aceasta bucurie de ziua mea, practic ultima aniversare in doi”, a scris Laura Cosoi pe blogul sau.

Kim Kardashian asteapta un copil cu ajutorul unei mame purtatoare

Pentru a evita o noua sarcina ce risca sa-i afecteze sanatatea, Kim Kardashian, a optat pentru o mama purtatoare care va aduce pe lume cel de-al treilea sau copil.

Lionel Messi va avea un al treilea copil

Sotia lui Messi, Antonela Rocuzzo, este insarcinata cu al treilea copil. Fericita familie asteapta cu nerabdare noul sau membru.

Khloe Kardashian, insarcinata cu primul sau copil

Khloe Kardashian este insarcinata cu iubitul sau, vedeta de baschet Tristan Thompson.

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, va naste in 2018 al treilea copil

La 17 octombrie, Palatul Kensington a anuntat ca ducesa de Cambridge asteapta cel de-al treilea sau copil.

Miranda Kerr, insarcinata cu al doilea copil

Miranda Kerr asteapta cel de-al doilea sau copil cu actualul său sot Evan Spiegel, directorul companiei Snapchat. Primul sau baietel Flynn, in varsta de 6 ani s-a nascut din relatia sa cu actorul Orlando Bloom.

 

Related Posts

No Comments

Leave a Reply