Cele mai spectaculoase costume de Halloween ale celebritatilor internationale

Ca in fiecare an, America e in mare sarbatoare. Vedetele sarbatoresc Halloween-ul si se costumeaza in cele mai trasnite personaje. Heidi Klum este fara doar si poate cea mai ingenioasa.

Sarbatoarea pagana Halloween este marcata inclusiv la Hollywood prin petreceri tematice pentru care vedete de calibru se pregatesc din timp. Iata, spre exemplu, cateva din cele mai interesante costume pe care le-au imbracat nume celebre de peste ocean in acest an.

 

 

Heidi Klum este cunoscuta ca avand cele mai extravagante aparitii la petrecerile de acest gen, dar si cu ocazia evenimentelor mondene. Alaturi de ea a fost si iubitul ei, muzicianul Tom Kaulitz (29 de ani).

Rihanna a ales sa poarte un costum sexy, stramt, din latex negru, cu un corset care i-a evidenţiat talia si bustul. A asortat ţinuta cu pantofi stiletto cu tinte.

 

Kate Moss a optat pentru o aparitie dramatica, all black, avand ochii si buzele rosii, asemeni unui vampir, sursa de inspiratie a acesteia fiind personajul Morticia Addams.

Dylan si Barbara Palvin

Actrita / modelul Kat Graham

 

Bella Hadid

 

Ultima noapte din octombrie da startul celei colorate petreceri din timpul anului. Zeci de copii inunda străzile din diferite cartiere americane si incearca sa isi sperie vecinii sperand că vor primi in schimb dulciuri. La Hollywood, cele mai frumoase femei au petrecut ore in sir in fata oglinzii pentru a se urati si se pare ca le-a iesit foarte bine. 🙂

Related Posts

No Comments

Leave a Reply