Cele mai importante tendinte de moda in toamna-iarna 2018

Saptamanile modei europene s-au incheiat, lasandu-ne o inspiratie nesfarsită si o privire plina cu privire la tendintele care urmeaza sa vina pentru toamna si iarna. De la fuste pana la costume, carouri,  tendintele toamnei ne ofera o multime de beneficii.

Aceasta toamna ne demonstreaza o atentie fata de accesorii, iar o pereche de cercei mari, ochelari ingusti si o esarfa de matase, evident, nu trebuie sa va lipseasca.

In toamna/iarna 2018 -2019, se va purta stilul vintage, culoarea rosu și diversele modele cu motive folclorice. Denimul va fi iar in tendinte, chiar si din cap pana-n picioare. Case de moda precum: Calvin Klein, Dior sau Marc Jacobs au introdus denimul ca uniforma.

Rosu este la moda acum dar va fi la moda si in anul care vine. De asemenea, imbracamintea cu motive folclorice se reintorce pe podium. Creatorii de moda aduc din nou în prim-plan aceasta moda a folclorului, fiind purtat in diverse combinatii, indiferent de modelul de haina preferat.

Noile tendinte celebreaza individualitatea si autenticitatea, asa ca in acest sezon esti liberă sa fii tu si sa experimentezi cat mai multe cu hainele si accesoriile!

Moda anului 2018 iti permite sa alegi ce te reprezinta si sa adaptezi tendintele fiecarui sezon preferintele tale.

Toamna si iarna aceasta se poarta curajul de a fi iesi in evidenta sau de a experimenta look-uri noi.

Related Posts

No Comments

Leave a Reply