Cel mai nou loc cool din Bucuresti este 14thLANE!

14thLANE este unul dintre acele locuri care o sa iti intre imediat pe sub piele. Pentru ca are toate ingredientele pe care le cauti de obicei atunci cand iesi in oras: design, cafea buna, muzica in surdina, vinuri bune, cocktail-uri impecabile si mancare de exceptie.

14thLane cuprinde mai multe restaurante cu 5-6 tipuri de bucatarii si gazduieste peste 400 de locuri. Avem o cafenea, bucatărie americana, italiana, asiatica, printre altele.

Pentru ca, desi este un spatiu mare, iti este mai mare dragul sa astepti si sa privesti cum ti se prepara cafeaua, pentru ca atmosfera este una relaxata, iar design-ul minimalist te cucereste si te face sa te uiti cu atentie si placere la fiecare detaliu. Si, bineinteles, pentru ca veti bea o cafea buna… Foarte buna!

14thLane a fost abordat ca un food-court – mai multe zone si bucatarii specializate oferind experiențe diverse bazate pe îmbinarea dintre design si gatit. Povestea amenajarii e legata de cea a primului tramvai electric din Bucuresti, de unde a fost preluat numele si câteva elemente de design.

Related Posts

No Comments

Leave a Reply