Ce faci de Revelion 2019?

Mai sunt cateva de zile pana la noul an si vei mai avea putin timp la dispozitie sa iti faci o lista cu tot ce doresti sa realizezi anul urmator.

Pentru ca mai este atat de putin pana intampinam anul 2019, multi romani se intreaba cum vor petrece de Anul Nou. La intrebarea “Ce faci de revelion?”, romanii pot alege una dintre urmatoarele variante:

  1. Hotel Belvedere

Revelion cu Corina Chiriac. Solista va asteapta la restaurantul Hotelului „Belvedere” cu un recital romantic, in care va include toate piesele ei de neuitat, printre care „Strada Sperantei”, „Ne cunoastem din vedere” sau „Care dintre noi?”. Pret bilet: 650 de lei/ persoana, in care este inclusa si masa de Revelion.

2. Hotel Mountain Resort and Spa

de la 495 euro/persoana/ 3 nopti

30 Decembrie – Petrecere cu muzica live si Taraful Geta Nasturica
31 Decembrie – Cina Festiva de Revelion cu Program artistic, muzică live cu Taraful Geta Nasturica, dansuri, invitati surpriza, Tombola cu premii constand in pachete turistice de cazare la munte in: Poiana Brasov, Sinaia si Predeal.
1 Ianuarie – Brunch si Cina Festiva cu muzica live si invitati speciali: Formatia “Amaro Del”.

3. Complexul Turistic Hanul Mureșenilor

de la 1668/ persoana/ 4 nopti

31 Decembrie – Masa festiva de Revelion 2019 cu meniu bogat servit la farfurie si open bar international, muzica live usoara si populara.
1 Ianuarie – Carnaval cu program artistic de Cabaret (costumatie obligatorie, minim o masca).
2 Ianuarie – Seara Romaneasca cu preparate tradtionale romanesti si Anasamblul folcloric “Magura Codlei”
Formatie cu muzica live in fiecare seara.

4.Teleferic Grand Hotel

de la 849 de euro/persoană pachet 4 nopți

30 Decembrie – Intampinarea oaspetilor cu Prosecco si tartine, Cina Bufet seudez.
31 Decembrie – Masa Festiva de Revelion 2019 – Cina Festiva cu muzica live si foc de artificii.
Revelionul 2018 se organizeaza in Restaurantul 4 Anotimpuri, Coroana Gourmet si Salonul de evenimente Ballroom Brasovia.
1 Ianuarie – Brunch, Voucher Grand Fest (vin fiert si Kassekreiner) si Cina bufet sudez
2 Ianuarie Cina bufet sudez

5. Revelion la Palat

Situat in inima Capitalei, cu valoare de monument istoric de arhitectura, cu un trecut tumultuos, reprezentand o marturie vie a traditiei si a culturii romanesti, Palatul Ghica Tei va ofera posibilitatea de a calatori in timp si de a simti emotiile petrecerilor unei epoci de mult apuse.

Pretul unui bilet pentru REVELION 2019 La Palatul Ghica Tei este de 490 lei. Include mancare tip bufet suedez si bautura open bar. Copiii sunt bineveniti si beneficiaza de o reducere de 200 lei daca au varsta de pana in 12 ani.

6. Revelion cu muzica live si artificii la Snagov la Complex Alex Snagov

Complexul Turistic Casa Alex reuneste intr-o ambianta reconfortanta si selecta toate ingredientele pentru cazare in Snagov. Profesionalismul seviciilor precum si personalul dedicat satisfactiei clientului sunt doar cateva din calitatile care ne reprezinta si ne recomanda ca un Complex Turistic de 3 stele.

Avand la dispozitie 1 restaurant cu capacitate de peste 400 de persoane, 1 sala de conferinta cu capacitate de peste 100 de persoane, precum si toate facilitatile necesare relaxarii suntem alegerea dumneavoastra ideala pentru Cazare in Snagov.

7. Parcul Titan:

O alta petrecere in Capitala este organizata de Primăria Sectorului 3.

„Primaria Sectorului 3 a pregatit un spectacol complex, cu incarcatura simbolica, in cadrul caruia vor performa artisti ai scenei romanesti, dintre care amintim: Alifantis&ZAN, Byron, Lidia Buble, Silviu Biris, ROA,Vunk, Adrian Naidin, Mihai Margineanu, Parazitii si Carla’s Dreams”, transmit reprezentantii Primăriei Sector 3.

Evenimentul va avea loc in Parcul Titan, de la ora 19.00 si va fi prezentat de Razvan Simion.

8. Beraria H:

La restaurant, Revelionul poate costa si 750 de lei. La Beraria H, Revelionul costa in acest an intre 450 si 750 de lei, iar in aceasta sumă este inclusa masa traditionala, cu mai multe feluri, precum si băutura, dar si un recital al Deliei.

 

9. Piata Constitutiei:

La Revelionul din acest an, organizat de Primaria Capitalei in Piata Constitutiei, vor canta artisti precum Delia, Smiley sau Carla’s Dreams, iar invitat special va fi DJ-ul international ATB, iar recitalurile vor incepe de la ora 19.30. Intrarea va fi libera. Delia, Carla’s Dreams, Smiley, The Motans, Antonia, Nicoleta Nuca, Mark Stan, Alex Calancea si Lupii, Irina Rimes, Vescan, Noaptea Tarziu, Dorian Popa, Vanotek & Lori, sunt artistii care vor concerta in seara de Revelion, in Piata Constitutiei.

Voi unde petreceti revelionul?

Related Posts

No Comments

Leave a Reply