Cadouri de 8 Martie pentru mama si iubita

Luna martie e luna femeilor si vrem sa le rasfatam asa cum se cuvine, asa ca ti-am pregatit cele mai frumoase cadouri de 8 Martie pentru mama sau iubita ta, si chiar si pentru educatoarele sau profesoarele copiilor tai. Cu asa o varietate de cadouri, poti sa faci in acelasi loc cumparaturile pentru toate femeile importante din viata ta!

Ce va recomandam?

 

Conceptul “The Gift Agent” a luat nastere dintr-o dorinta de a darui cele mai frumoase cadouri! Stim cat de important este sa faci un cadou deosebit, cu produse atent selectionate, dar mai ales variate. Aici, poti alege cosuri gourmet, spa, beauty, gentleman, selectie de vinuri/sampanie si ciocolata, sau cosuri personalizate dupa propriile dorinte, in final adaugand o felicitare cu mesajul pe care doriti sa il transimteti.

Facebook: The Gift Agent

Savureaza cea mai apreciata ciocolata belgiana alaturi de cei dragi. Poate doriti sa aratati unei persoane apropiate cat de mult o iubiti sau apreciati. Sau doriti sa surprindeti, sa felicitati sau pur si simplu sa rasfatati pe cineva fara un motiv anume.
Pentru ocaziile mici sau mari, ciocolata Leonidas este cadoul perfect.
Alege dintre deliciile Leonidas

Parfumuri, cosmetice si produse de machiaj de la branduri de lux. Cu siguranta nu vei da gres daca ii vei achizitiona cadoul ideal de la Marionnoud.

Carti, dulciuri si flori a rezultat din dragostea pentru frumos, si pasiunea pentru dulciuri, dar si dorinta de a oferi un serviciu aparte – acela de a livra un cadou deosebit care contine dupa cum ii spune numele: carti, dulciuri șsi flori. Fie ca doriti sa optati pentru intregul pachet sau doar va este pofta de ceva dulce si savuros noi ne concentram pe a va oferi numai elemente atent alese. Pentru mai multe detalii si comenzi: www.cartidulciurisiflori.ro

 

Related Posts

No Comments

Leave a Reply