CACHAREL | Spring/Summer 2017

Fondat in anul 1962, la Nimes, de catre Jean Bousquet, care inca se afla la conducerea casei, Cacharel este astazi un brand de renume international, asociat cu ideea de tinerete, lejeritate, rafinament.
Fiul unui vanzator de masini de cusut, Jean Bousquet s-a familiarizat cu lumea croitoriei inca din copilarie, asa ca hotararea de a urma un colegiu tehnic in acest domeniu era fireasca. Dupa terminarea studiilor, a lucrat timp de 2 ani ca designer, apoi a pus bazele propriei case de moda in cartierul parizian Marais. Succesul primei sale colectii il determina sa creeze brandul Cacharel, denumit (cu umor) dupa o pasare – o mica rata care traieste in partea de sud-est a Frantei.


Inca de la lansarea brandului, Jean Bousquet se dovedeste a fi un veritabil trend-setter, reusind pe o parte sa creeze piese care devin imediat adevarate icon-uri si, pe de alta parte, sa comunice filozofia brand-ului intr-un mod inovator, folosind mediile in plina expansiune ale epocii intr-un concept publicitar global si masiv.

Cacharel inseamna rafinament pana in cel mai mic detaliu, o fuziune armonioasa intre traditional si modern, tinutele create de Cacharel adresandu-se unei persoane pline de incredere, elegante si dinamice.

 

Related Posts

No Comments

Leave a Reply