Bucharest Street Food Festival: Spectacol de street food, street art și muzică

Începând de astazi, Bucureștiul va fi gazda celui de-al doilea festival dedicat street foodului, o experiență urbană inedită ale cărei ingrediente anunță un line-up extins de propuneri culinare deosebite, surprize pentru participanți și seri de concerte și party-uri cu artisti din România și invitați din afara țării.

Bucharest Street Food Festival (BSFF) are loc la Romexpo, în perioada 7 – 10 septembrie, și reunește, în premieră, cel mai mare număr de food trucks, vanuri, rulote și standuri adunate vreodată în România!

Lista orașelor mari ale lumii – Barcelona, Berlin, Londra, New York, Manchester, Koln, Delhi, Atena ș.a.m.d – ce găzduiesc de ani buni festivaluri de gen, este, în sfârsit, completată de București, cu această ediție a celui de-al doilea festival dedicat street foodului autentic.

În septembrie 2016, am organizat cel mai mare festival de street food din România, un eveniment – spectacol ce a îmbinat conceptul de „mâncare stradală”, foarte popular în multe dintre marile capitale ale lumii, cu atmosfera  concertelor live. Anul acesta, având în spate experiența a peste 10 festivaluri dedicate street food-ului organizate în toată țara, ne întoarcem la Romexpo cu un un concept mai amplu și mai spectaculos. După atâtea festivaluri, este momentul unui Carnaval! Cu o suprafață dublă față de cea alocată anul trecut festivalului bucureștean de street food, cele mai apreciate food truck-uri din România, zeci de artiști locali și internaționali, trei scene dedicate artiștilor stradali din întreaga Europă și demonstrații culinare susținute de cei mai cunoscuți chefi români, credem că The Carnival va pune Bucureștiul pe harta manifestațiilor de street food remarcabile din lume”, a declarat Florin Itu, organizator Bucharest Street Food Carnival.

Bucharest Street Food Festival înseamnă o experiență urbană nouă, în aer liber, un adevărat spectacol al culturii street foodului, într-o accepțiune completă: servirea de preparate delicioase pregătite rapid după retețe din 10 bucătării internaționale, concerte, muzică, artiști stradali, oameni care se bucură de pulsul orașului și multe surprize.

Toți bucureștenii care vor să experimenteze mixul de influențe gastronomice asiatice, chinezești, nemțești, turcești, sârbești, japoneze, hawaiiene, indiene, mediteraneene,  franțuzești sau românești, într-o atmosferă cu ritmuri urbane și influențe etno, rock sau alternative, asigurate de concertele live ale trupelor internaționale și naționale (Club des Belugas, N.O.H.A, Touch & Go, Subcarpați, Vama, Machanache, Phunk B, Jurjak, Les Elephants Bizarres, Cred Că Sunt Extraterestru) sunt așteptați să se alăture fenomenului The Carnival între 7 și 10 septembrie, pe aleea din fața Pavilionului Central de la Romexpo.

Pentru mai multe informații despre eveniment și program detaliat, vă invităm să vizitați pagina de Facebook www.facebook.com/BucharestStreetFoodFestival/

Related Posts

No Comments

Leave a Reply