Best places for Christmas shopping

Au mai ramas aproximativ doua saptamani pana la Craciun. Ca bradul sa nu ramana stingher si ca bucuria apropiatilor sa fie deplina, nu pot lipsi cadourile. Frumos ambalate, cat mai colorate si pe gustul apropiatilor.
Perioada sarbatorilor de iarna este o perioada foarte aglomerata, dar totodata este cea mai asteptata si singura sarbatoare pe care o dedici in totalitate familiei. Ca in fiecare an, incercam sa cautam cele mai interesante targuri de profil, unde sa putem gasi cadouri unicat si pline de emotie. Craciunul este un moment special si un bun prilej de a petrece timp alaturi de cei dragi intr-o atmosfera de poveste.
Astfel, m-am decis sa caut  cele mai interesante targuri din aceasta perioada si am pentru voi mai multe sugestii.
MARCHE DE NOEL: 09 -10.12.2017
Marché de Noël a aparut in 2009 si a devenit de a lungul celor sapte ani de existenta cel mai cunoscut Targ de cadouri design de Craciun.
Locatie: Casa Universitarilor, str. Dionisie Lupu nr 46
DETOX + MARKET: 09 – 10.12.2017

Pe 9 si 10 decembrie are loc Detox+Market 11 – The Movie Edition, eveniment care aduce impreuna, timp de doua zile, conceptul de conscious si smart shopping. Asta înseamna item-uri premium-luxury din garderoba unor femei si barbati pe care ii admiram si urmarim cu totii, mai înseamna si o zona dedicată doar designului autohton cu sample sales si item-uri reduse suficient cat sa incalzeasca pe oricine ar iesi din casa in cautarea cadoului perfect. Sau a outfitului perfect.

Locatie: Beans&Dots si Mezanin, Ion Brezoianu nr. 23-25, corpul B, de la 10:00 la 20:00.

 
ART FASHION FAIR: 16 – 17.12.2017
Pe 16 si 17 Decembrie 2017 ne intalnim la a 11-a editie Art Fashion Fair, targ de fashion si lifestyle, la Beans&Dots.
Locatie: Beans&Dots si Mezanin, Ion Brezoianu nr. 23-25
DICHISAR: 09 – 10.12.2017

#Dichisar e locul in care trebuie sa fii ca sa-i descoperi inainte sa devina faimosi: designeri si creatori romani trending, de care inca nu-ti spune nimeni dar pe care urmeaza sa ii vezi in curand in toate revistele.

Sunt showcase-uri periodice de creatie romaneasca, construite in spirit urban si alternativ, pentru a da bucurestenilor ocazia sa-si cunoasca preferatii intr-un loc fun si relaxat.

• Shopping alternativ cu 50 dintre cei mai fun noi creatori romani
• Brunch & Coffee de weekend
• Ciocolata, muffins, bomboane si macaroons fara rusine
• Henna, tatuaje temporare si selfies cu fetele

+ Muzica buna, cadouri surpriza, stat la povesti si tot ce mai trebuie pentru un weekend memorabil. Join the fun!

Locatie: Impact Hub Bucharest
 
BOUNTY FAIR: 16 – 17.12.2017
Hai sa ne bucuram impreuna, la Bounty Fair, de magia sarbatorilor de iarna! Un targ plin de creatii de tot felul, locul ideal de gasit cele mai speciale surprize de sarbatori ✳🎁✳Locaţie: Casa Universitarilor Bucureşti
Program: 10:00 – 19:00
Intrare: 8 lei persoana
MADE IN RO: 16 – 17.12.2017
Pe 16 si 17 decembrie, un NOU Made in RO by Designist.ro te asteapta sa-ti alegi cadourile de Craciun, cu 100% design inclus. Piese ceramice, home & deco, jucarii sau lampi cool, bijuterii si accesorii fashion – toate din NOILE colectii ale designerilor romani.  NOUL Made in RO are loc la NOUL Impact Hub Bucharest, proaspat mutat pe Splaiul Unirii nr. 165, in intersectia de la Timpuri NOI.
Locatie: Impact Hub Bucharest
 
THE INSTIUTE WINTER MARKET: 17 – 18.12.2017
La mijloc de decembrie The Institute Winter Market iti aduce o selectie de produse de design romanesc pe care ati putut sa o admirati pe tot parcursul anului la evenimentele The Institute: Romanian Design Week, ReDesign Crafts, Threads of Traditions sau Play&Rewind.
Locatie: The Cafe (Stirbei Voda 104-106)

Related Posts

No Comments

Leave a Reply