BE THERE: 7 evenimente de sfarsit de August de la care sa nu lipsesti

Vara de vara, Bucurestiul gazduieste numeroase festivaluri, concerte si evenimente, multe dintre acestea capatand notorietate internationala. Dincolo de fascinanta arhitectura medievala si numeroasele legende locale, Capitala Romaniei iti ofera zeci de motive sa o vizitezi, printre care targuri cu produse artizanale, manifestatii sportive si petreceri pana la rasarit.

Iata 7 dintre evenimentele de sfarsit de August din Bucuresti pe care trebuie sa le incluzi in agenda:

1.Dulce by Bucharest Gourmet Festival

 

Primul festival din Romania in care sunt scoase la inaintare cele mai cool si mai tentante truckuri cu deserturi, de la clatite, gaufre sau inghetata pana la placinte sau cannoli, toate sunt perfecte pentru a va deschide apetitul de festival si de sweet streetfood.

Vom avea de gustat: Inghetata ★ Clatite ★ Cannoli ★ Ciocolata ★ Placinte ★ Gaufre ★ Gogosi ★ Prajituri ★ Briose si multe alte bunatati pe care le anuntam in curând, stati cu ochii pe noi.

Facebook:Dulce by Bucharest Gourmet Festival 

2. Ice Cream Festival : 17 – 19 august – Hard Rock Cafe

De pe 17 pana pe 19 august ne bucuram la superlativ de cel mai indragit desert al verii. Vino la Ice Cream Festival ca sa incerci inghetata in fel si chip! O vei regasi in meniul dedicat in cele mai incitante combinatii: cu pepene galben, cu waffle calde, mini choux-uri pufoase sau acompaniata de brownie, bezele, ciocolata, alune si covrigei sarati. Si tot inghetata va fi vedeta si in doua cocktailuri speciale sau in celebrele noastre milkshake-uri!

Nice idea Hard Rock Cafe! 😉

Facebook:  Ice Cream Festival 

3. Cu bastonul prin Bucuresti 

A.R.C.E.N. organizeaza in perioada 12 august-9 septembrie, in fiecare duminica, de la ora 18.00, traseul cultural „Cu bastonul prin Bucuresti” | anul 9, editia de vara, prin zona Cartierului Armenesc – str. Salcamilor – str. Sf. Silvestru.

Punctul de intalnire pentru traseul ARCEN este intersectia străzilor Armeneascăacu Semilunei. Traseul dureaza doua ore si se desfasoară pe strazile: Pasului – Spatarului – Franzelarilor – Silvestru – Armeneasca – Maria Rosetti – Luca Stroici – Viitorului – Salcamilor – Popa Petre.

Facebook: Cu bastonul prin Bucuresti 

4. Nocturne de Poezie Contemporana

A.R.C.E.N. și BRD Groupe Societe Generale deschid sezonul lecturilor de poezie contemporană în București. Vineri, 24 august, de la ora 21.00, pe terasa blocului Magheru One, va avea loc primul eveniment din cadrul Nocturnelor de Poezie Contemporana, editia a 4-a, un proiect co-produs de Rezidenta BRD Scena9.

Facebook: Nocturne de Poezie Contemporana

5. Paramount pe acoperis – Deschis Gastrobar

Un sentiment de vara unic si creatiile cele mai de succes ale Paramount Pictures ii asteapta pe cei care vor sa se deconecteze in serile de luni ale lunii iulie si august de la orele 21, la DESCHIS Gastrobar (Splaiul Unirii 160, Bucuresti).

20 august – Sabrina

Billy Wilder regizeaza aceasta comedie romantica bazata pe piesa lui Samuel A. Taylor. Sabrina Fairchild (Audrey Hepburn) e fiica simpla, naiva, a unui sofer, Thomas Fairchild (John Williams). Cei doi locuiesc bogatului Oliver Larrabee (Walter Hampden), care are doi baieti, David (William Holden), fiul cel mic, amator de distractii, si Linus (Humphrey Bogart), un alcoolic. Intrarea este libera.

27 august – The Truman Show

In fiecare secunda, in fiecare zi, de cand s-a nascut pana la 30 de ani, Truman Burbank (Jim Carrey) este un star in cel mai popular reality-show din istorie. Casa lui este un imens platou de filmare, familia si prietenii acestuia, toti cei cu care intra in contact sunt actori. Toata viata lui se petrece in fata unor camere ascunse de televiziune, de existenta carora numai el, actorul principal nu are habar!

Facebook:

Paramount pe acoperis – Sabrina

Paramount pe acoperis- The Truman Show

6. Cinema de vara. Hai #PePromenada

 

Vino pe terasa Promenada pentru o varietate de proiectii de filme pentru toate gusturile. De la ultimul film din seria Fast and Furios si pana la biografia lui Steve Jobs, cinema-ul de vara de #PePromenada iti va asigura relaxarea pe toata durata sezonului cald.

Filmele incep de la ora 21:00, dupa programul de mai jos

📽Misiune : Imposibila. Ghost Protocol – 19 August

📽 Prieteni model – 20 August

📽 Steve Jobs – 26 August

📽 Testoasele Ninja – 27 August

📽 Agenti aproape secreti – 2 Septembrie

Facebook: Cinema de Vara #PePromenada

 

7. Sax Show cu Doina Spataru – Trattoria Rossini

Asa cum v-am obisnuit, va asteptam cu inca o seara incendiara de muzica Live alaturi de DONIA – Doina Spataru

Vineri, 24 August 2018 incepand cu ora 20:00, vino sa pasesti intr-o oaza de liniste #RossiniSecretGarden, unde te asteapta preparate delicioase si o atmosfera vibranta.

Facebook: LIVE MUSIC | Sax Show cu Doina Spataru

Related Posts

No Comments

Leave a Reply