Baneasa Shopping City, cel mai performant centru comercial din Romania sarbatoreste 10 ani

Baneasa Shopping City implineste anul acesta aceasta un deceniu de existenta in Romania si a marcat acest eveniment printr-o campanie aniversara de proportii la sfarsitul lunii aprilie. Desfasurata in saptamana 14 – 22 aprilie, aceasta a avut ca obiectiv celebrarea modei ultimilor zece ani si a culminat cu o petrecere aniversara de amploare.

Dupa un deceniu de activitate, Baneasa Shopping City a proiectat in premiera evolutia modei ultimilor ani prin intermediul tehnologiei si a unor concepte futuriste: cel mai mare video-mapping realizat de un centru comercial, experiente care au condus vizitatorii intr-o calatorie futurista in istoria modei, toate acestea fiind completate de sute de premii si surprize din partea magazinelor.

Aceasta campanie a urmat strategia adoptata de către Băneasa Shopping City, incepand cu anul 2008: viziunea indrazneata asupra modei si stilului, vizibila in evenimentele în premieră pe care le-a gazduit pentru publicul din Romania.

„Campania de aniversare a celor 10 ani a avut o miza extrem de importanta pentru noi: ne-am dorit sa multumim clientilor care ne-au vizitat pe parcursul acestui deceniu de activitate, datorita carora am devenit centrul comercial cu cea mai buna performanta. Obiectivul pe care l-am urmarit in toti acesti ani a fost sa oferim clientilor posibilitatea de a-si explora si pune in valoare stilul unic, prin oferta exclusiva si servicii la cele mai inalte standarde.”, a declarat Aura Dinu, Marketing Director al Baneasa Developments.

Related Posts

No Comments

Leave a Reply