Athénée Palace Hilton Bucuresti redeschide terasa Roberto’s On La Strada pentru noul sezon de vara

Hotelul Athénée Palace HiltonBucuresti anunta deschiderea oficiala a terasei de vara, Roberto’s On La Strada, locul perfect de relaxare dupa o zi de lucru, de  socializare si revigorare intr-o zi insorita de week-end.

„Vara aceasta atentia noastra se indreapta inn egală masura asupra bucurestenilor cat si asupra oaspetilor din hotel, de aceea in acest sezon am improspatat conceptul terasei cu uniforme in trend, cu un meniu simplu dar plin de savoare, cu variante de bauturi de vara si vinuri romanesti; practic oferim un loc foarte placut din centrul Bucurestiului unde te poti bucura de o masa buna, intr-o ambianta racoroasa de vara”, a declarat Antonio Micali, Food & Beverage Manager Athénée Palace Hilton.

Situată chiar in inima orasului, pe Calea Victoriei, terasa Roberto’s on La Stradade la Athénée Palace Hilton este prilejul zilnic de a scapa din agitatia orasului. Terasa ofera farmecul unei oaze de liniste si verdeata in timpul zilei si atractia unui local in aer liber in serile plăcute de vara. Intreaga ambianta a terasei, de la pergola amenajata cu perne confortabile si pana la umbrelele de soare sau la florile violet care dau culoare peisajului, indeamna la relaxare.

In noul sezon, terasa atrage cu un meniu construit în jurul gratarului, Green Egg BBQ, un instrument ideal de gatit, fiind o varianta intre un grill si un cuptor cu lemne. Punctul de atractie a noului meniu este friptura Tomahawkde 1.2 kg din carne de vită irlandeza. Pentru cei care nu pot face fata acestei „provocari”, bucatarii vor mai găti Lomo argentinian(steak file), o friptura de cocos pitic marinata cu ierburi italiene si, bineinteles, una dintre specialitatile casei, burgerul de vita Roberto’s On La Strada. Iubitorii de peste vor fi incantati de friptura de peste spada la gratar sau de crevetii jumbo pe grill.

„Acest Green Egg BBQ este excelent pentru gătit, mai ales pentru că a determinat întreaga echipa de bucatari sa se intoarca la simplitatea elementelor de baza si sa se concentreze indeosebi asupra ingredientelor gătite atat de usor pe gratar. De asemenea, am conceput un sos BBQ aromat, perfect pentru gratar, care creeaza dependenta!”, a declarat Franz Conde, Executive Chef Athénée Palace Hilton.

 

Related Posts

No Comments

Leave a Reply