ART & CRAFT: Magazin cu suveniruri made in RO

Magazinul Art & Craft a aparut pe piata din Romania in anul 2003, si de 14 ani au reusit sa se pozitioneze ca un promotor al produselor made in Ro, produse traditionale romanesti, de arta populara si artizanat, cu radacini in istorie si folclor, si a celor de retail Art & Craft. 

Primul magazin a fost deschis in Aeroportul Henri Coanda pe o suprafata de 27 mp si numarul de produse era considerabil redus fata de ceea ce avem in prezent.

In prezent, exista magazine si brand corner-uri in aeroporturile Otopeni, Sibiu, Targu-Mures, Iasi, Cluj, Timisoara, Constanta, Craiova si online www.artandcraft.ro. Suntem cea mai mare firma de retail de suveniruri si produse traditionale romanesti, avand o vasta experienta ce se reflecta in modul unic de realizare a produselor, in amenajarea spatiilor de vanzare.

Art&Craft detine o gama foarte variata de produse, ce abordeaza doua directii:

  • Produse traditionale romanesti, de arta populara si artizanat, cu radacini in istorie si folclor, care au la baza legende, identitatea spatiului, continuitatea si apartenenta la o lume cu traditie. Vasele din ceramica de Horezu, Baia Mare, Corund, iile, tesaturile traditionale, ouale incondeiate si delicatesele culinare cu specific romanesc sunt produse reprezentative, care transmit dincolo de granitele tarii spiritul romanesc si pastreaza vii traditiile din Romania. Aceste produse le luam direct de la mesterii populari, carora le apreciem foarte mult munca si pe care ii susținem si ii promovam.
  • Produse de retail Art&Craft – dezvolta prin resurse proprii game complete de produse de tip suvenir, ce asigura intregul concept de retail. Avem designeri care inteleg temele si conceptul de suvenir, avem posibilitatea de a crea produse personalizate pentru fiecare locatie in parte si au furnizori care pot livra aproape orice produs, pentru toate colturile lumii, motiv pentru care pot activa in orice aeroport international.

Related Posts

No Comments

Leave a Reply