Albul nu a fost niciodata mai alb ca la “Le Dîner en Blanc”

Albul nu a fost niciodata mai….ALB 🙂 Intr-un loc de poveste, atat de feeric si de bine organizat a avut loc evenimentul cel mai asteptat al verii “Le Dîner en Blanc”.

Peste 450 de participanti imbracati toti din cap pana in picioare in alb, debordand de eleganta, pasiune si rafinament, s-au intalnit la cel mai mare “picnic” din centrul Capitalei.

 

“Le Dîner en Blanc” aminteste de eleganta si stralucirea societatii franceze, iar invitatii s-au indemnat unii pe altii, stiind ca iau parte la un eveniment cu adevarat magic. Fara trafic auto, fara trafic pietonal – doar trecatori uimiti de scena din fata lor. Totul a fost un vis pe care l-a trait si Romania ….. in alb!

Partea cea mai interesanta la un astfel de eveniment este ca iti poti realiza tu propria ta masa, iti poti concepe meniul tau. Iti iei cu tine, scaune, masa, fata de masa ( musai toate albe) si mancare. Daca in afara este foarte incurajata aceasta practica, la noi, in Romania suntem la inceput de drum. Cu toate astea au existat mai bine de 12 mese realizate cap coada de catre participanti.

Creat in Paris in urma cu aproape 30 de ani, acest fenomen global a fost preluat de peste 70 de mari orase din intreaga lume, cum ar fi: New York, Miami, Sydney, Los Angeles, Singapore, Mexico City, Hong Kong, Montreal, Tokyo si Abidjan.

 

Photo by: The Storyalist

 

Totul alb, alb imaculat ce te duce cu gandul la puritate, sinceritate si prosperitate. Am avut mare grija si mi-am ales tinutele, spun tinutele pentru ca eu am fost prezenta si la sedinta foto ce a avut loc cu doua saptamani inainte de marele eveniment. Ocazie pentru care am ales sa port un outfit ales din showroom-ul Dacia 24.

A fost foarte frumos la Diner en Blanc. A fost prima editie, insa sunt ferm convinsa ca evenimentul va crestee de la an la an, asa cum se intampla peste tot in lume.

 

Related Posts

No Comments

Leave a Reply