AFRO MARKET – TRIBUT BOB MARLEY

In data de 11 Februarie 2017 va avea loc un concert tribut la Beraria H pentru a-l sarbatori pe legendarul Bob Marley.

Pe scena din Arena urcA Johnny King alAturi de invitaTi speciali: Sasha (vine direct din Polonia), Mike Diamondz, Cedry2k, Uddi, Cliff Kido, Dee-Dee, Serena, Jimmy A. si dansatoare. Un party-show reggae-pop exploziv si multicolor, cu momente-surpriza de cabaret, street-dance si twerk, pe ritmuri de reggae roots, dancehall, raggae hip hop, dubstep, si un repertoriu bogat cu piese precum Could You Be Loved, No Woman No Cry, I Shot The Sheriff, Buffalo Soldier sau One love ce vor ridica sala in picioare.

Beraria H va fi locul unde va prinde viata si Afro Market-ul lui Bob Marley, incepand cu orele 13:00. Aici, bijuteriile, articolele vestimentare si piesele artizanale ce poarta semnatura artistilor artizani vor fi asezate intr-un cadru colorat, unde iubitorii acestei culturi bogate si colorate vor avea ocazia sa le aprecieze dar sa si experimenteze cultura jamaicana- o cultura plina de culoare si pofta de viata.

Cu aceasta ocazie, dorim sa va invitam sa fiti alaturi de noi pentru a da viata unuia dintre cele mai colorate targuri artizanale din Bucuresti cu tema culturii jamaicane, mai exact Afro & Caribbean Style. Artisitii vor expune bijuterii din lemn, tricouri si cani personalizate Rasta Style, accesorii pentru codite si dreaduri africane, genti, haine, selectie de trabucuri cubaneze, accesorii de fumat- bonguri, brichete, scrumiere, etc. Pentru ca ne dorim ca acest Afro Market sa fie unul interectiv si plin de culoare, ne-am propus sa organizam workshopuri de dansuri tribale/reggae/afro, tobe africane, pictura pe lemn, demonstratii de dreaduri, pictura live pe panza, dar si tatuaje cu hena!

Vino si tu alaturi de noi, sambata, 11 februarie, incepand cu orele 13:00 pana la miezul noptii, sa ne distram pe ritmuri de reggae si afro!

Partenerii evenimentului: Beraria H, instilulmeu.ro, Presa in Blugi, Intermarket Communication, The Socialite.

Related Posts

No Comments

Leave a Reply