A aparut trailerul oficial al filmului „Secretul Fericirii”, in regia lui Vlad Zamfirescu

A aparut trailerul oficial al filmului romanesc „Secretul fericirii”, ce reprezinta debutul regizoral al actorului Vlad Zamfirescu si care va intra in cinematografe in 19 octombrie 2018.

Spectatorii sunt asteptati in sala de cinema, pentru ca, dupa cum explica Vlad Zamfirescu „am senzatia ca o sa le placă. Ca o sa iasa din sala si-o sa-si sune un prieten sa-i spuna sa mearga la <>.”

Cu ceva ani in urmă, continuaVlad Zamfirescu, „poate 20, poate mai mult, exista prejudecata ca filmul romanesc, cu foarte rare exceptii, nu conteaza la nivel international. Ca suntem la ani lumina de colegii nostri din Vest. Insa, in ultimii 10-15 ani, dupa Cannes, Berlin si toate celelalte, prejudecata asta s-a spulberat. Acum, in anii nostri, functioneaza alta prejudecata: filmul romanesc, cu rarisime exceptii, nu prinde la public. Cred ca si prejudecata asta e pe cale de disparitie. Putem sa facem film bun, deștept, de public. Spectatorii pot decide daca „Secretul fericirii” este o dovada in sensul asta”, concluzioneaza regizorul.

Related Posts

No Comments

Leave a Reply