5 to go si Banca Transilvania sustin pilotul de mobilitatea electrica UberGREEN

Incepand cu luna august, 5 to go  si Banca Transilvania se alatura proiectului pilot de mobilitate electrica UberGREEN, serviciul de transport cu masini 100% electrice. Cele doua companii sustin programul pilot acoperind partial costul de leasing al masinilor electrice UberGREEN, sprijinind astfel soferii parteneri care ofera acest serviciu.

„Ne bucuram sa ne alaturăm unei astfel de initiative antreprenoriale, care tine cont de viata si de viitorul comunitatii in care traim. Ne dorim ca Banca Transilvania sa dovedeasca faptul ca e un bun cetatean si mai ales un bun vecin, de aceea implicarea sociala este un obiectiv in sine pentru noi. Prin colaborarea cu UberGREEN si  5 to go, speram ca mobilitatea electrica sa devina accesibila unui numar cat mai mare de oameni, astfel incat Bucurestiul sa devina un oras mai putin poluat si mai usor de navigat ” a spus Őmer Tetik, Director General al Bancii Transilvania.

„Am ales sa sustinem proiectul UberGREEN, deoarece energia nepoluanta este un subiect de interes pentru 5 to go. De altfel, vom avea in scurt timp in cadrul 5 to go Drive Thru, o statie de alimentare cu energie electrica pentru automobile. Compania 5 to go este orientata catre proiecte de responsabilitate sociala, fiind mereu un subiect pe agenda noastra de lucru si avand proiecte de acest tip in defasurare, inca din primul an de activitate” Radu Savopol, co-fondator 5 togo.

„Atat 5 to go, cat si Uber, sunt doua branduri young și cool, care au in centrul modelului de business mobilitatea clientului. De aceea, am considerat mai mult decat oportuna sustinerea serviciului UberGREEN. Am dorit, inca de la inceput, sa fim prezenti peste tot in drumurile clientilor nostri, sa nu fie nevoiti sa ne caute, ci sa ne gaseasca usor oriunde s-ar afla, in special atunci cand apare dorinta de a consuma o cafea” Lucian Badila, co-fondator 5 togo. 

Bucureștiul se confrunta cu o problema severa a poluarii aerului. In plus, in luna mai a acestui an, Comisia Europeana a anuntat declansarea procedurii de infringement impotriva Romaniei pentru nerespectarea normelor de calitate a aerului.

 

Related Posts

No Comments

Leave a Reply