10 Barbati BRICI | Vernisaj foto caritabil

Luni, 22 mai, incepand cu orele 20:00, iti dam intalnire la vernisajul de fotografie ,,10 Barbati BRICI’’ ce va avea loc la frizeria de lux BRICI din Calea Floreasca 111-113.

In prim-plan vor fi 10 barbati cu identitate, cu un stil vestimentar original si unic. Fotografiile poarta semnatura artistului The Storyalist.

Scopul acestui vernisaj este unul caritabil, iar sumele obtinute de pe urma fotografiilor vandute vor fi donate catre Fundatia Metropolis, care are ca obiectiv protectia copiilor separati temporar sau definitiv, de ocrotirea parintilor lor si integrarea lor in societate si comunitate, de a sprijini copiii aflati in dificultate, de a preveni abandonul – atat familial cat si scolar, de a incuraja si sustine dreptul copiilor la educatie si de a aprecia performantele acestora. Pretul fotografiilor variaza in functie de disponibilitatea fiecarui cumparator care crede in acest proiect si in sustinerea acestei cauze.

Seara va fi incheiata de DJ Cosminuit cu fluiditatea beat-urilor bootyandfunkybreaks, dar si electro.

Dress code: tinuta “brici”

Parteneri: Jägermeister / True Drinks / Pălinca Dom’ Profesor / Beautik Haute Parfumerie / Beauty One / Cacharel Romania / Garajul Francez / vitamin aqua /

Parteneri media: Social Agenda/ Vulpescu.eu / Denis Radu PR/ Barbosul.ro/ BucharestStyle/ DivaHair/ Famost/ FPM/ TheSocialite/ InStilulMeu/ Iqool/ Louise/ NakedBrands/ Pia/ ReadMyMind/ SundayPr/ UrbanThings/

Pentru informatii suplimetare puteti contacta:

[email protected]

(+4) 0735 896 633 – Sava Ionut Daniel

Related Posts

No Comments

Leave a Reply